1. Het goede doel

Malukumanis.
Malukumanis is een project wat in het leven is geroepen door Bersatumusic. Het project is opgezet om op verschillende manieren fondsen te werven om de beoogde doelstellingen te behalen. De belangrijkste doelstelling op het moment is het realiseren van een jeugdcentrum. Malukumanis heeft als hoofddoel om de molukse cultuur te behouden en de jeugd in de Molukken te onderwijzen op verschillende manieren.

Bij het nog te realiseren jeugdcentrum zullen kinderen van alle leeftijden terecht kunnen om zichzelf te ontwikkelen. In het jeugdcentrum komen diverse ruimtes waarin ze zich op artistiek vlak kunnen laten opleiden.  Daarnaast kunnen ze hier ook terecht voor educatieve scholing.
Activiteiten.
Malukumanis zamelt geld in aan de hand van 3 activiteiten:

– The BBQ
The party
The tournament

Drie activiteiten die elk van elkaar verschillen. The party is namelijk een jaarlijks feest wat georganiseerd wordt, The BBQ is een festival op een openlucht terrein en the tournament is een zaalvoetbaltoernooi waar de sportievelingen tegen elkaar kunnen strijden om de eerste plaats. Om meer informatie te krijgen over de evenementen kan er geklikt worden op een willekeurige activiteit.

Leave a comment